Rustig dagje

Herschaalde kopie van id=6924

 

Dinsdag (Kroningsdag) heb ik eerst voor de tv gezeten om alles te zien. Voor de tv zie je het toch het best  we zijn rond 16.00u naar Amsterdam vertrokken. In eerste instantie waren we bang dat het megadruk zou zijn in Amsterdam. Dus de plannen waren om de laatste Koninginnedag in Haarlem te vieren. Maar toen wij bij het station in Beverwijk aankwamen was het zo rustig dat we besloten om toch naar Amsterdam te gaan.

Het was een leuke, gezellige dag  Woensdag lekker lang uitgeslapen. En in de middag lekker met Sunny ♥ gewandeld. Vandaag een beetje rommelen in huis, rustig aan dus.

Fijne dag vandaag

This entry was posted in Overig.

6 thoughts on “Rustig dagje

  1. Ik heb dinsdag ook voor de buis gezeten ;) Leuk dat jullie ‘s middags nog naar Amsterdam zijn geweest en woensdag lekker een relaxed dagje.

    Een fijn weekend!

  2. Wij kwamen toen net terug uit Barcelona en hadden idd drukte rondom Amsterdam verwacht maar dat viel allemaal heel erg mee, we konden zo doorrijden.
    Wat Wimdu betreft, dat is ons erg goed bevallen! Mailverkeer gaat zeer vlotjes, je hebt vervolgens direct contact met de verhuurder en in ons geval verliep dat allemaal zeer goed. Vlak voor vertrek mailden ze nog dat onze vakantie er aan zat te komen en dat ze ons nog op een paar dingen, zoals bv. borg e.d. wilden wijzen. Wij zouden er zo weer wat bij boeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

                                           

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>