#fail

Hier schreef ik dat ik mee zou doen aan: Dagen Zonder Vlees, mede omdat mijn Pecotariër project mislukt was. Alles bij elkaar is het +/- voor de helft gelukt #fail dus  ik maak het mezelf niet moeilijk en blijf in ieder geval op de maandag vleesvrij eten. Op vrijdag eten we meestal vis, lekker met gebakken aardappeltjes.

Project is dus mislukt 

This entry was posted in DZV.

6 thoughts on “#fail

  1. Vindt je dat mislukt? Je hebt het toch geprobeerd, maar daarom is het nog niet mislukt! Vind het wel een erg groot woord hoor! Ook wij proberen hier regelmatig geen of vervangend vlees te eten, maar helaas werkt dat hier niet altijd, kids hebben graag een stuk vlees. Vis eten wij wel veel, ook zo vanavond, heerlijk forel!! Heb een fijne dag verder hoor!

  2. Precies wat de mensen hier voor mij zeggen. Je hebt tenminste de moed gehad om het te proberen ……….. veel proberen het nog niet eens! Dus ja het is niet gelukt, maar je hebt echt niet gefaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

                                           

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>