Zwijmelen op Zaterdag

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=pXWihqmEjO0]

Dit nummer van U2 is voor mij een bijzonder nummer. Waarom? Dit liedje van U2 is het liedje van: World MS Day. Net, toen ik de video weer eens zag en alle MenSen die aan de video mee werkten (kijk vooral de video helemaal af) zag, liepen de tranen over m’n wangen, zomaar ineens :-( ondanks dat ik, 7 maart, 8 jaar MS heb. Maar ondanks alles blijft dit een mooi nummer 

Meedoen? Klik hier

12 thoughts on “Zwijmelen op Zaterdag

 1. Dank voor je prachtige bijdrage. Ik begrijp je best hoor. Mijn oudste schoonzus heeft bijna 50 jaar MS gehad. Ik heb je linkje een beetje aangepast. Dank voor het meedoen.
  Liefs,
  Marja.

 2. Ja je word geconfronteerd met een diagnose wat moet je dan, wat gaat er gebeuren, zoveel dingen die moeten bezinken…….en hoe kort of hoelang je de diagnose ook heb gekregen op momenten houden die vragen nooit op vooral als er beperkingen bijkomen heftig……maar de clip laat zien dat jullie doorzetters zijn

  Het nummer geeft natuurlijk een dubbele lading U2 blijft geweldig,

  fijn weekend groetjes Laura

 3. Wauw Vonnie, wat een prachtige video. Daar kan een mens alleen maar stil van worden. Te weten dat jij deze ziekte ook hebt maakt me verdrietig.
  1000 gezichten… ja bij iedereen is het anders en iedereen ervaart het anders. Prachtig hoor, die muziek erbij!

 4. Erg mooi nummer, maar de video zegt alles. MS is een rotziekte waar je lang mee kunt leven en stukje bij beetje minder kunt. Mijn zus (59) heeft het al 20 jaar, de dochter van een andere zus (28) weet het net een paar maanden en de vrouw van een neef heeft ook al achttien jaar MS. kan iedereen met MS alleen maar sterkte toewensen en een zo goed en mooi mogelijk leven.

 5. Dit nummer heb ik altijd al mooi gevonden, maar zal nu niet meer hetzelfde klinken ……….. wist niet dat het het nummer van World MS day was.
  Wat een mooie video is er bij gemaakt, van mooie, krachtige mensen, die aan die rot ziekte lijden!

 6. Door zo’n nummer word je dan toch weer met je neus op de feiten gedrukt hè…
  Mooie clip hebben ze ervan gemaakt en het doet wel iets om die mensen in beeld te zien.

  liefs Insoon

 7. Een prachtig nummer….maar voor jou wel een dubbel gevoel en ook wel confronterend! En ondanks je MS mag je er zeker zijn meis…je wordt gewaardeerd om wie je bent, en ik ben blij met jou als mijn blogvriendin!! Liefs hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

                                           

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>