Zwijmelen op Zaterdag

Toen ik Kees leerde kennen, wist ik dat hij de ware was. Later kwam dit nummer uit ;-) dit nummer is ‘ons’ liedje. Als ik dit liedje hoor moet ik altijd aan onze begin tijd denken. En het klopt want Kees zit vanaf het begin in mijn hart ♥

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ZQJh-oU0M9Y]

Wil je ook meedoen? Klik hier

16 thoughts on “Zwijmelen op Zaterdag

  1. Nou lieverds…. kan me helemaal voorstellen dat dit nummer die emotie bij jullie heeft. En wat ik nog mooier vind is dat ik getuige mocht, en nog steeds mag, zijn van hoe die liefde nu staat als een huis!

    -x-♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

                                           

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>