Opgemaakt (04)

Eind van de maand, tijd voor een nieuwe opgemaakt ;-)
Kijk je mee…

1
1. Oral-B 3D white tandpasta
Maakt tanden witter en remineraliseert het glazuur. Ik heb hier niet zoveel van gemerkt. Ik ervaar het als een gewone tandpasta.
Zou ik dit opnieuw kopen? Nee
2
2. Sensodyne
Kees heeft deze tandpasta gebruikt. Hij heeft last van een paar gevoelige kiezen. Hij was er wel tevreden over.
Zou hij dit opnieuw kopen? Ja
3
3. Esencia de Duende
Dit heb ik al vaker verteld, dit is mijn geur :-D ik gebruik het al jaren. Helaas is het alleen nog maar te koop in Spanje. Gelukkig hebben wij Spaanse vrienden en die nemen het geregeld voor me mee ;-) of als we op vakantie gaan, neem ik het natuurlijk zelf mee ;-) gelukkig had ik nog een fles op voorraad
Zou ik dit vaker kopen? JA
4
4. Rockin`it hairspray
Ik heb al vaker over hairspray gesproken, maar deze behoort tot 1 van mijn favorieten :-D de hairspray ruikt ontzettend lekker, maakt mijn haar niet knapperig en geeft een beetje volume.
Zou ik dit opnieuw kopen? JA
5
5. Dash wit & kleur
Niet spectaculair ook jammer dat het niet echt naar mandarijn en limoen rook.
Zou ik dit opnieuw kopen? Nee
6
6. Ajax Eucalyptus
Maakt goed schoon en ruikt lekker als je verkouden bent ;-)
Zou ik dit opnieuw kopen? Ja
7
7. Allesreiniger Eucalyptus
Maakt ook goed schoon. Maar om eerlijk te zijn vind ik de Ajax (die hierboven staat) lekkerder.
Zou ik dit opnieuw kopen? Nee

Dit waren de dingen die wij in de laatste maand van het jaar opgemaakt hebben. Nu moet ik zeggen dat wij natuurlijk niet 2 flessen schoonmaakmiddel in 1 maand opmaken. Dat zou een beetje te gortig zijn. De ene fles was half vol en in de andere zat nog een kleiner beetje.

Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling en tot volgend jaar :-D

8 thoughts on “Opgemaakt (04)

  1. Leuk overzicht weer :-)
    Ik heb die Ajax Eucalyptus ook lang gebruikt, is inderdaad fijn spul! En sinds het proef tubetje Sensordine ben ik ook om, het is fijne tandpasta, die echt helpt bij gevoelig tandvlees.
    Ik wens jou een fijne jaarwisseling en hoop dat je volgend jaar minder gezondheidsproblemen hebt./

  2. Ik zit momenteel in een parodontitisprotocol en ook ik gebruik al jaren de oral-b-tandpasta…. volgens mijn tandarts/mondhygiëniste doen ze niet wat ze beloven en is de tandpasta van de Aldi net zo goed… ze zei: gebruik gewoon wat je lekker vindt, goed poetsen is het belangrijkste…

    En ja de Ajax Eucalyptus hebben wij ook altijd, bevalt mij het beste voor onze plavuizen… voor het overige gebruik ik overal blue wonder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

                                           

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>