Oeps….

Het is alweer even terug dat ik hier wat geschreven heb :???:  ik voel me al een paar weken niet lekker en ik had weinig inspiratie. Alleen de Thursday Challenge op donderdag en de Tegenstelling op vrijdag, dan verscheen er een logje op mijn blog. 17 februari was ik jarig :grin: we hebben het niet gevierd (alleen saampies ;-) ). Daar had ik niet zoveel zin in. Mede omdat ik me al een tijdje niet zo lekker voel. Hier kun je daar over lezen. De kadootjes die ik van Kees heb gekregen zijn:

 • Een etentje :-D
 • een vliegticket naar Madrid :-D
 • een staatslot :-D
 • een dubbel boek met campings over heel Europa :-D

Ik ben heel erg blij met de kadootjes :grin:

Ook heb ik bij jullie niet op jullie blogs gekeken  :roll: Daar ga ik nu een beginnetje mee maken ;-)

 

9 thoughts on “Oeps….

 1. Bloggen moet je alleen doen als je er zin in hebt Vonnie. Ik wist niet dat MS hebt en had nog nooit de site gezien waar ik door de link op terecht kwam. Wat erg en dat al 7 jaar.
  Ik zal de site eens rustig doorkijken en lezen. En wat het lezen en/of reageren betreft… niks is verplicht hoor!
  Liefs, Trees

 2. Joh, je kan toch ook niet alles! Ik ben momenteel ook minder online hoor…heb het ook zo druk! Misschien dat ik straks nog een logje schrijf, ik kijk wel.
  Gave cadeau’s heb je gekregen! Ga je naar Madrid? Gaaf joh, wanneer, met wie en hoelang? :wink:
  Meid, gewoon doen waar je zin in hebt, maar dat hoef ik jou niet te vertellen he? :wink:
  Fijne dag hoor!

 3. Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag! Je bent flink verwend door Kees. Leuk dat vliegticket. Al enig idee wanneer je naar Madrid gaat? En leuk dat campingboek, mijn ouders hebben ook zo’n dikke pil ;)
  Rot dat je het de laatste tijd niet zo lekker gaat met je gezondheid. Zal straks even de link bekijken…

  En voel je niet verplicht om te loggen en te reageren hoor, alleen als je er zelf zin in hebt.

  liefs Insoon

 4. Ook ik schrijf niet iedere dag en heb ook zeker geen zin om verplicht terug te schrijven. Bij de een kijk ik iedere dag en soms vergeet ik zelfs mijn eigen blog gewoon door drukte haha

  Geen verplichting hoor, die heb ik al genoeg.

  gr. Elise

 5. Ook ik wist niet dat je MS heb. Wat een gedoe als ik het zo las voordat er een diagnose gesteld is. Ja kan me voorstellen dat je je dan soms niet goed voelt.
  Nog gefeliciteerd trouwens, je bent wel lekker verwend zeg, geniet er van.

 6. Weet je Vonnie, het is belangrijker dat jij je weer beter gaat voelen, dan dat je elke dag schrijft of bij ons komt lezen hoor!!
  Bloggen moet leuk zijn, en als je geen inspiratie heb, dan schrijf je niet. Bij mij staat het op dit moment ook even op een laag pitje, omdat mijn inspiratie niet zo aanwezig is.
  Wat heb je inderdaad een leuke cadeaus gehad zeg!! Ik kan me voorstellen dat je er blij mee bent!
  Hoop trouwens dat het ondertussen al weer een klein beetje beter met je gaat.

 7. Hoi Vonnie,
  Dankzij Insoon heb ik je link weer, die was ik namelijk kwijtgeraakt dus vandaar dat ik een tijdje niet langs ben geweest… Maar okay, alsnog van harte gefeliciteerd en supergaaf joh dat je een ticket naar Madrid hebt gekregen! Vrienden van me zijn er vorig jaar geweest en vonden het een hele mooie stad!
  liefs,
  Wanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

                                           

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>